inschrijven

De inschrijving voor het NK Bedrijvenschaak op zaterdag 30 september 2023 is geopend! Raadpleeg eerst het reglement NK Bedrijvenschaak. Je kunt meteen de spelers doorgeven of daar mee wachten. Aanpassen kan tot vijf dagen voor aanvang van het toernooi. Als de inschrijving is verwerkt, komt die ook tevoorschijn in het toernooi op ChessResults.

Uit het reglement

De wedstrijden worden gespeeld door viertallen. Een team kan uit maximaal vijf spelers bestaan, vier basisspelers die tenminste 50% van de wedstrijden voor het team uitkomen en een reservespeler. Elk team mag één speler opstellen zonder binding met het bedrijf (gastspeler). Op de gastspeler na dienen opgegeven spelers werkzaam te zijn in het bedrijf dat zij vertegenwoordigen, dan wel het bedrijf te hebben verlaten wegens vervroegde uittreding of pensionering. Uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de eerste ronde dienen deze gegevens te zijn opgegeven.

Vul nevenstaand formulier in. Geef vier of vijf spelers op en zet ze in volgorde van sterkte met de sterkste speler op bord 1. Geef ook aan wat de KNSB-rating is van de speler. Als een speler geen rating heeft, mag je een geschatte rating opgeven. Voor vragen aan de toernooidirecteur of de wedstrijdleider kun je bellen of een e-mail sturen. Het is verstandig het reglement te raadplegen voor je inschrijft!

telefoon toernooidirecteur ger ijzermans:

06-22998060

telefoon wedstrijdleider frans peeters:

06-53730502

E-mail

Inschrijving NK Bedrijvenschaak 2023

11 + 13 =

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

NK Bedrijvenschaak 2023

Het NK Bedrijvenschaak 2023 vindt plaats op zaterdag 30 september 2023 in Roosendaal op het Jan Tinbergen College. De organisatie is in handen van de Stichting Schaak Promotie. Inschrijving is gratis en voor alle deelnemers is er de hele dag gratis koffie en thee en ook een gratis lunch. Wij hopen op een grote deelname!